H.E. Technologie

Gerard te Boekhorst
Gerard te Boekhorst

H.E. Technologie is een venture capitalist en bestuurlijk, technisch-bedrijfskundige adviesbureau vooral op managementniveau werkzaam in de constructie en installatiebranche. Het bedrijf heeft veel ervaring met het integraal uitvoeren van installatietechnische projecten op het gebied van duurzame energietechnologie. H.E. Technologie heeft samen met DConsult aan de basis gestaan van de conceptontwikkeling van het Mobility Center.

De expertise van H.E. Technologie ligt vooral in projectmanagement, opstellen van PvE’s, coördineren van ontwerp, bouw en installatie en aanjagen van innovaties. DConsult en H.E. Technologie hebben ervaring met het opzetten van energie coöperaties en nieuwe business & verdienmodellen. De rol van H.E. Technologie ligt dan vooral op de organisatorische risico’s van dit project. Daarbij wordt H.E. Technology ondersteunt door DConsult.

Binnen dit project laat H.E. Technology zich vertegenwoordigen door de heer Gerard te Boekhorst. H.E. Technologie is ook het eerste aanspreekpunt (en tevens consortium leider) van dit project.