Realisatiefase SolarMobilityHub

Het is zover: we zijn begonnen met de bouw van onze SolarMobilityHub. De vorm en omvang van ons SolarMobilityHub is nu Basis Dragenddeel Solar Mobility Hubduidelijk te zien. Op het schuine dakdeel zullen wij de PhotoVoltaïsche zonnecellen plaatsen. Ook is duidelijk dat wij kiezen voor comfort en bescherming. Eerste indruk transparantDe rijders kunnen later de e-bikes veilig en comfortabel, uit de wind en overdekt stallen. Wij willen een gevoel van ruimtelijkheid bieden. Daarom zijn alle wanden transparant en “hufter proof”.  Binnen ons project is Jan Kuipers Nunspeet onze aanspreek-partner voor dit onderdeel van het project.

Mobility_Hub_Tu_EDe voortgang gaat gestaag door en inmiddels is duidelijk hoe de Solar Mobility Hub er uit gaat zien.  De Solar Mobility Hub is duidelijk zichtbaar vanuit de NS-station zijde en ligt parallel aan de binnenring. Texis B.V en SCX Solar
hebben zich vooral beziggehouden met de energiehuishouding van de Solar Mobility Hub. Het gaat niet alleen om het omzetten van zonne-energie naar elektrische energie maar ook om het optimaliseren van de laad-processen van de elektrische fietsen en het energiegebruik van de Hub zelf.